Gezond in Beweging

Intensiteit:

Gezond in Beweging is een leuke, actieve groepsles, onder professionele begeleiding.
Je loopt al een tijd rond met de gedachte om gezond te gaan bewegen, maar het blijft bij het voornemen. Misschien ben je al wel enthousiast begonnen, maar heb je al snel weer opgegeven. Of loop je steeds tegen lichamelijke beperkingen aan. Het is goed om te bewegen ook als je nog nooit hebt gesport of het lichaam niet altijd mee wil werken.

Gezond in beweging laat je in 6 maanden ervaren wat de basis van gezond sporten en bewegen is en om op de juiste wijze te starten met een actievere leefstijl, het vol te houden en te voorkomen dat er blessures ontstaan.

Voor wie (zowel voor leden als voor niet-leden)
Voor iedereen die wil beginnen met sporten of het sporten na een lange tijd weer wil oppakken onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut.

Als u niet zeker weet of u kan starten met sporten kunnen wij eventueel contact opnemen met uw behandeld arts.

Opbouw programma
Twee keer in de week mag u een uur onder begeleiding sporten in groepsverband. Er wordt hierbij gewerkt aan kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Daarnaast is er één keer in de week 30 minuten theorieles over gezond bewegen en trainen.

Elke maand is er een testmoment op kracht, conditie en uithoudingsvermogen om te kunnen zien of de trainingen effect hebben. Deze testen worden door onze fysiotherapeut geselecteerd en afgenomen.

Details

Waar: Zwanensingel 9

Wanneer: Nader te bepalen

Prijs: 50,-/ maand (6 maanden, 2 keer per week)

Aanbieder: Fernhout Fysiotherapie

Contact: info@fernhoutfysiotherapie.nl/ 010 474 82 00

Fernhout Fysiotherapie