Golfen

Intensiteit:

Golfen doe je op Golfbaan Schinkelshoek in Vlaardingen! De gezelligste golfbaan van de regio!

Met golf maak je vrienden en de relaties die je al hebt, verstevig je pas echt op de golfbaan. Dat is nou precies de charme van de sport. Samen heerlijk buiten sportief zijn!

Bij Schinkelshoek wordt gespeeld met lichtere golfballen waardoor je minder ver slaat. Daarom zijn de holes korter en loop je een minder grote afstand dan op andere banen.  Binnen iets meer dan een uur speel je 9 holes. Binnen iets meer dan twee uur speel je 18 holes (par 72) en ondertussen geniet je van het buiten zijn en heb je samen plezier.

Heeft u nog geen golfervaring en wilt u eens kennis maken met onze golfbaan? Meld u dan nu aan voor een gratis proefles tijdens onze open dagen. Klik hier voor meer info of direct inschrijven.

U kunt nu nog profiteren van onze zomeraanbieding! De beginnende golfer kan al een cursus boeken van 9 lessen voor slechts € 49,-. Voorwaarde is wel dat u in juli of augustus van start gaat met de cursus. Klik hier voor meer info of direct inschrijven.

Schinkelshoek is ook de perfecte locatie voor familie- en teamuitjes. Vroeger ging je met elkaar uit eten. Tegenwoordig willen mensen graag samen iets sportiefs ondernemen. Golf is de ideale combinatie van inspannen en ontspannen en is echt voor alle leeftijden!

In onze sfeervolle brasserie is iedereen van harte welkom. Zomaar een kopje koffie, een smaakvolle lunch, een gezellige borrel of een avondvullend diner. Gezelligheid staat voorop.

Door de goede bereikbaarheid, de ruime GRATIS parkeergelegenheid en free wifi een prima plek om met elkaar af te spreken.

Van onze gasten horen we elke keer weer dat golf veel leuker is dan voorheen gedacht.

Wij nodigen u uit: kom en ervaar de gezelligheid van onze golfbaan.

Details

Waar: Golfbaan Schinkelshoek, Zuidbuurt 79

Wanneer: Flexibel

Prijs: Afhankelijk van uw vraag. Gratis proefles tijdens open dagen. De beginnende golfer kan al een cursus boeken van 9 lessen voor slechts € 49,-. Voorwaarde is wel dat u in juli of augustus van start gaat met de cursus.

Aanbieder: Golfbaan Schinkelshoek

Contact: 010-4602139

Golfbaan Schinkelshoek