Maak kennis met Social Bootcamp!

De proefles Social Bootcamp heeft onlangs succesvol plaatsgevonden. De activiteit wordt voortgezet. Momenteel wordt gekeken naar de meest geschikte locatie en het tijdstip. De details volgen zsm.
Heeft u vragen of suggesties? Neem contact op met Augüsta.

Contactgegevens: info@runningfriendscompany.nl en 010-4711569.


Op 7 oktober kunt u kennismaken met Social Bootcamp. Social Bootcamp combineert een serieuze work-out met een sociaal component: sporters gaan met ouderen en jongeren (tussen de 14 en 99 jaar) in een rolstoel samen op bootcamp! De rolstoelen worden als fitnessapparaten gebruikt en de oefeningen zijn voor de sporters fysiek uitdagend. Ze worden aangemoedigd en ondersteund door de ouderen die naar vermogen gelijktijdig hun eigen lichte oefeningen doen. Daarnaast is de locatie voor de bootcamp uniek: de Stadsgehoorzaal! 

Iedereen is welkom en kan samen met zijn of haar mantelzorger, buurvrouw, dochter, man en vrouw deelnemen. 
Bent u sporter of bent u diegene in de rolstoel, maar heeft u nog geen sportpartner? Geef u gerust op, de organisatie zal voor u een sportpartner zoeken.

Aanmelden kan via info@runningfriendscompany.nl  

Op 7 oktober wordt de proefles u GRATIS aangeboden door Gemeente Vlaardingen en de Stadsgehoorzaal.
Bij voldoende animo wordt de les wekelijks aangeboden. Na de gratis proefles wordt er voor de wekelijkse les een bijdrage gevraagd.

De proefles wordt georganiseerd in het kader van de Week tegen de Eenzaamheid. Klik hier voor alle activiteiten in de Week tegen Eenzaamheid van 1 t/m 8 oktober.