Ouderendans

Intensiteit:

Iedere donderdagochtend dansen de “oma’s” van de balletschool’ de sterren van de hemel in het Sportpark! De leeftijd van de dames loopt van 55 tot en met 81 jaar en de trouwe danseressen komen iedere week een uur dansen met een kopje koffie als afsluiting. Tijdens de les wordt er gewerkt aan coördinatie, spierkracht en souplesse, maar er wordt ook aandacht besteedt aan het geheugen. Door iedere week de danscombinaties te herhalen en aan te leren, wordt het geheugen gestimuleerd. Door deze doelstellingen blijven de leerlingen fit en soepel.

We beginnen de les met een swingende warming up, waarin we werken aan het verbeteren van de conditie. Daarna is het tijd voor dansante oefeningen en werken we aan het verbeteren van de lichaamshouding en versterken van de spieren en gewrichten. Het hoogtepunt van de les zijn de danscombinaties die de dames met veel dansplezier uitvoeren. De bewegingen zijn swingend en niet moeilijk te volgen. Bovendien werken we een aantal weken aan dezelfde danscombinatie zodat iedereen de tijd heeft om de bewegingen aan te leren en vervolgens spetterend uit te voeren.
De dames dansen op muziek van Frank Sinatra tot aan disco, alles komt voorbij in deze les.

Zin gekregen om te komen swingen bij deze groep dames? Schrijf je dan in voor een GRATIS proefles bij de senior dance class, iedere donderdagochtend van 09.30 – 10.30 uur.

Details

Waar: Sportpark Willem - Alexander, Zoomweg 2, Schiedam

Wanneer: Donderdagochtend van 9.30-10.30 uur

Prijs: €22 per maand, voor 1x in de week dansles. Een proefles is altijd gratis.

Aanbieder: Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen

Contact: info@ballet-endansstudioschiedam.nl / 06-16782233

Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen