Running Bootcamp

Intensiteit:

Running Bootcamp is de ultieme combinatie van hardlopen en work-outs in de buitenlucht. Door het hardlopen te combineren met lichaamsversterkende oefeningen maak je snel progressie. Met de aangeboden coördinatieve en motorische oefeningen wordt deze training helemaal compleet.

De groep bestaat uit deelnemers, die met elkaar in de buitenlucht willen bewegen. De training maakt geen gebruik van extra attributen (gewichten) maar maakt gebruik van alle elementen die we onderweg tegen komen en daarbij uiteraard ons eigen lichaam.
Door zonder gewichten te werken wordt de kans op overbelasting en blessures verkleint en geeft het de vrijheid om vrij te bewegen voor de loop onderdelen.

Tijdens de trainingen wordt rekening gehouden met niveau verschillen.
Door het aanbrengen van differentiatie wordt iedereen op eigen niveau belast.

Je zult keer op keer verrast worden. Geen training is hetzelfde. De variatie in routes en workouts zorgt ervoor dat je plezier beleefd en gemotiveerd blijft!

De running bootcamp wordt op twee niveaus aangeboden:

  • Donderdagavond: Deze training is voor iedereen die de 5 km in ongeveer 30 minuten loopt, goed te doen. Een training neemt ongeveer 1 ½ uur in beslag en de omvang ligt rond de 6 km.
  • Woensdagochtend: Deze training is minder intensief dan de donderdagavond. Er worden stukken van ongeveer 500 m hardgelopen. De totale omvang ligt op ongeveer 4 á 5 km.
Voor beide trainingen geldt dat je deze middels de oefeningen net zo zwaar kan maken als je zelf wilt. Niets moet en alles wat je moet, moet van jezelf.

Motto is: Samen uit, samen thuis. En,..het moet vooral ook leuk blijven!

Naast de diverse groepstrainingen kunt u bij SterkLopen ook terecht voor personal trainingen en begeleiding in de vorm van coaching en schema’s. Kijk voor meer informatie op www.sterklopen.nl

Details

Waar: Wij trainen in en om de Vlaardingse polder en verzamelen bij sportcentrum Polderpoort te Vlaardingen.

Wanneer: Intensief: donderdagavond 19:15 uur 

Minder intensief: woensdagochtend 9:30 uur

Prijs: SterkLopen hanteert geen abonnement, inschrijfkosten of verdere verplichtingen. U betaalt alleen wanneer u deelneemt. Kosten €3,-

Aanbieder: SterkLopen

Contact: Hanno Sterk: info@SterkLopen.nl / +31629568938

SterkLopen