Trimhockey

Intensiteit:

Trimhockey is enkele jaren geleden ontstaan binnen de KNHB. Verschillende ouders stonden wekelijks aan de kant bij hun kinderen en vonden het jammer dat ze zelf geen ervaring in het hockeyen of kennis van het hockeyspel hadden. Andere ouders hadden vroeger zelf gespeeld en zouden graag weer willen spelen. Helaas ontbreekt het veel mensen aan tijd om iedere week naast 2x trainen een halve zondag aan het hockeyen te spenderen. Daar kwam de oplossing: Trimhockey.

De groep trimhockeyers is een bonte verzameling van een veertig tal mannen en vrouwen, (oud) hockeyers en beginners in de leeftijd variërend van 30 tot 70 jaar.

Belangrijk is dat, ongeacht de hockeyervaring van een trimhockeyer, het doel van trimhockey niet uit het oog wordt verloren: gezellig met elkaar hockeyen en ieders niveau respecteren.

We beginnen de training met een warming up. Vervolgens gaan we in tweetallen een balletje overslaan. Ben je nieuw en geen hockey ervaring? Dan krijg je eerst 1 op 1 uitleg. Na het inslaan doen we een klein uurtje technische en tactische oefeningen. Iedere training wordt afgesloten met een partijtje onderling waarbij het vooral gaat om het spelen en laten spelen waarbij winnen niet het belangrijkste is.

Na de training begint de derde helft in het clubhuis onder het genot van een hapje en drankje.

Naast hockeyen kunnen we ook feesten! Halverwege het seizoen organiseren we een mid year party. Een feestje door trimmers voor trimmers, ouders van jeugd, (oud) Pollux leden en vrienden van vrienden.

Tevens sluiten we ieder seizoen traditiegetrouw af met een etentje ergens in Vlaardingen. Iedereen op de fiets, lekker eten en daarna de kroeg in.

Details

Waar: Kooikersweg 4

Wanneer: Donderdagavond 20.30 - 22.00 uur

Prijs:

Aanbieder: v.m.h.c. Pollux

Contact: trimmerspollux@gmail.com

v.m.h.c. Pollux