Vrijwilliger bij Zonnehuisgroep

Intensiteit:


Kom in beweging als vrijwilliger! 

Als vrijwilliger kunt u leuk en waardevol werk doen waarbij u zelf ook in beweging komt. Zonnehuisgroep Vlaardingen is regelmatig op zoek naar vrijwilligers. 

U kunt een beweegmaatje voor een ander zijn door bijvoorbeeld:

  • Vrijwilliger voor de bewegingsgroep: u haalt en brengt bewoners naar de bewegingsgroep, doet actief mee met de activiteit, deelt iets te drinken uit en helpt met opruimen
  • Wandelvrijwilliger: u wandelt met een bewoner en doet samen bijvoorbeeld boodschappen
  • Fietsvrijwilliger: u gaat met bewoners van afdeling somatiek fietsen. Je fietst samen met een duofiets of riksja. Na een goede inwerkperiode ga je zelfstandig op pad met een bewoner. 
  • Zwemvrijwilliger: U begeleidt bewoners in het water, zwemt met ze en zorgt voor een stukje gezelligheid. Bij het zwemmen is een badmeester en verzorgende aanwezig.
  • Vrijwilliger zitdansen: u haalt en brengt bewoners naar de activiteit, doet actief mee met de activiteit en assisteert bij het koffiedrinken. 
Kijk voor de actuele vacatures van Zonnehuisgroep Vlaardingen op: https://www.zgvlaardingen.nl/Ik-wil-helpen/Vrijwilligers 

Je bent ook van harte welkom voor een kennismaking en rondleiding. Je bespreekt met ons wat je zou willen doen en op welke dag(en) en tijdstip(pen). Wij geven je informatie over de mogelijkheden in werk, cursussen en begeleiding.

Details

Waar: diverse locaties

Wanneer: bespreek de mogelijkheden

Prijs: nvt

Aanbieder: Zonnehuisgroep Vlaardingen

Contact: Gonnie Seen (coördinator vrijwilligerswerk): gseen@zgvlaardingen.nl / 010-475 94 22

Zonnehuisgroep Vlaardingen