Open Dag Jeu de Boules Club Vlaardingen goed bezocht

Woensdag 11 september was het gezellig druk bij Jeu de Boules Club Vlaardingen. Naast de eigen verenigingsleden waren er 25 mensen die een kijkje kwamen nemen bij de club in de Broekpolder tijdens de open dag die werd georganiseerd met hulp van Vlaardingen in Beweging en ander netwerkpartners van Gezond oud worden in Vlaardingen.

De gasten werden warm onthaald met een bakje koffie of thee en konden na een welkomstwoord van voorzitter Hans van Gils zelf zien en ervaren hoe leuk het “spelletje” jeu de boules is. De eigen hal van JBC Vlaardingen met 12 binnenbanen bracht deze dag uitkomst. Het regende namelijk behoorlijk waardoor de 44 buitenbanen, op een enkele fanatiekeling na, onbespeeld bleven. Gelukkig was er binnen genoeg ruimte waardoor iedereen uitgebreid kon meedoen of meekijken. De leden van JBC Vlaardingen namen bovendien uitgebreid de tijd om speluitleg te geven en vragen te beantwoorden.

Gezien de gezellige sfeer en positieve reacties van de bezoekers kijkt JBC Vlaardingen terug op een zeer geslaagde open dag. De club bedankt in ieder geval alle bezoekers voor hun komst en hoopt ze uiteraard vaker te zien.
Heeft u de open dag gemist? Kom dan vooral eens langs op een vaste speelmiddag (woensdag, vrijdag of zondag) of speelavond (dinsdag of donderdag) aan de Watersportweg 7. Iedereen speelt dan met en door elkaar. Er zijn dus geen vaste teams of koppels en iedereen kan meedoen. Of klik hier voor meer informatie.