Over ons

Gezond en gelukkig oud worden in Vlaardingen, dat is waar wij samen aan werken met het netwerk Gezond oud worden. We weten dat veel factoren van invloed zijn op de gezondheid van mensen. Beweging is hier één van. Het netwerk Gezond oud worden in Vlaardingen stimuleert bewegen onder 55+’ers in Vlaardingen.

De partners uit het netwerk zien bewegen niet als doel op zich, maar als middel om gezond en gelukkig oud te kunnen worden. Zo draagt bewegen bij aan het onderhouden van sociale contacten, de zelfredzaamheid en het meedoen in de maatschappij. 
We zetten de 55+’ers in Vlaardingen centraal en nemen hun behoeften als vertrekpunt. Zij weten als geen ander wat hen stimuleert en belemmert om meer te gaan bewegen.

Wat doet het netwerk?

  1. We gaan met 55+’ers in gesprek om te horen wat hun wensen en behoeften zijn. We ondernemen initiatieven om hieraan te voldoen.
  2. We versterken verbindingen en samenwerking tussen de partners in het netwerk.
  3. We stimuleren een beweegvriendelijke omgeving.
  4. We delen verhalen van Vlaardingse 55+’ers in beweging en brengen het beweegaanbod onder de aandacht.

Hieronder ziet u onze netwerkpartners.
Bent u 55+ inwoner of professional in Vlaardingen en wilt u ook een bijdrage leveren om Vlaardingers gezond oud te laten worden? Wij zien uw berichtje via het contactformulier graag tegemoet! 

Lees hier onze laatste nieuwsbrieven, geschreven voor professionals: 
December 2019 (laatste nieuwsbrief)
September 2019
Juni 2019
April 2019
December 2018
September 2018
Juni 2018


Netwerkpartners